آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

به گزارش باب اسفنجی، گاهی برای صرف هزینه کمتر، ترجیح میدهیم کوفته مرغ را امتحان کنیم. دراین پست کوفته مرغ رابه همراه سس میگو برای شما آموزش داده ایم، اگر امتحان کنید حتماً خوشتان می آید.

آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو

مواد لازم برای کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :

میگو خرد شده 1 کیلو گرم

قارچ خرد شده 300 گرم

سیر خرد شده 4 حبه

لوبیا سبز خرد شده 4 شماره

آرد سفید 5 قاشق سوپخوری

آب مرغ 1/3 پیمانه

خامه 2/3 پیمانه

ذرت پخته 1/4 پیمانه

مواد لازم برای کوفته :

گوشت مرغ چرخ شده 500 گرم

جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری

پودر سوخاری 1-2 قاشق سوپخوری

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 شماره

روغن به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو :

ابتدا میگوها را پاک نموده، بشویید. سپس انها را آغشته به نمک و فلفل نموده، سرخ شان کنید. دریک تابه مقداری روغن بریزید و آنرا روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ ها را داخل آن تفت دهید. بعد از 4 دقیقه پیازچه خردشده را همراه با سیر و مقداری نمک و فلفل بریزید و مواد را خوب تفت دهید.

حالا آرد را اضافه نموده، همراه مواد تفت دهید و بعد آب مرغ و خامه را بیفزایید. دراین مرحله حرارت را زیاد کنید تا مواد جوش بیاید، سپس حرارت را کم نموده، صبر کنید تا سس غلیظ گردد.حالا لوبیای خردشده، ذرت و میگوهای سرخ شده را اضافه نموده و به آرامی هم بزنید. صبر کنید تا مواد خوب به خورد هم بروند. دراین زمان باید فر رابا دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.

گوشت مرغ چرخ شده را همراه با پودر سیر، جعفری خردشده، پودر سوخاری و تخم مرغ رابه همراه مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید. مواد را خوب باهم ورز دهید تا خمیر کوفته آماده گردد.حالا مواد را شبیه توپ هایی اندازه نارنگی درآورید. مخلوط میگو را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، سپس کوفته ها را داخل آن قرار دهید. ظرف رابه مدت 30-25 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاسرول شما آماده گردد.

منبع: گردشبان

به "آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تهیه کاسرول کوفته مرغ با سس میگو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید